top of page

Jij maakt het verschil

OVER MARTINE

OVER

MARTINE

Zoektocht

Na 40 jaar ervaring als consultant, kwaliteitsadviseur werk ik met veel plezier als zelfstandig coach en healer. Ik ben moeder van drie prachtige kinderen, oma en woon samen met man en twee katers.

Al zolang als ik mij kan herinneren, vond ik het leven hier op aarde een lastige opgave. Gevoelig voor allerlei prikkels, voor energieën van anderen, perfectionistisch, plichtsgetrouw, maar ook creatief, allergisch voor saaiheid en dol op veranderingen. Ik ontdekte dat ik vooral emotioneel intelligent was en hoogsensitief (de variant HSP/HSS: high sensitive person + high sensation seeker). 

‘There is always a gift in the pain’, zo luidt een gezegde.  Uit de pijn kan ook je kracht komen, uit het verdriet je vreugde. Juist mijn levenservaring, mijn geworstel en het weer boven komen (als een lotusbloem), mijn onverwachte ontmoetingen met mooie mensen op mijn levenspad, zorgden ervoor dat ik volmondig leerde te zeggen tegen het leven (zoals een kolibrie). Ik voel de sterke connectie met de lotusbloem en de kolibrie, die je ook in mijn logo terug ziet.

Gevolgde training/opleidingen:

Opleiding Regenesis healing Master 2017
Opleiding Ayurvedisch voedings- en leefstijl coach 2016-2017
Opleiding Effortless Coach – 2016
Magische Marma en emoties (Workshop 2016)
Mind Eye Power (Workshop MEP; 2016)
Mediumschap & Trance Healing I Basis (2015)
Mediumschap & Trance Healing I en II Transformatie en verdieping (2015)Zijnsoriëntatie - Centrum voor Zijnsoriëntatie (Basisjaar 2014-2015)
Familie opstellingen (diverse workshops in 2003, 2014)
Transpersoonlijk therapeut - Centrum Boswijk (2001)
Human and Universal Energy – Master L.M. Dang (Seminars 1 t/m 3; 1997)
Opleiding NLP – Jaap Hollander (practioner 1996)

bottom of page